НЛРС - "Съюз на ловците и риболовците в България"

Своята 125-годишнина чества ЛРС-Луковит

125 години лрс-луковит

На 4 август своята 125-годишнина отбеляза ловно-рибарското сдружение „Сокол“ в Луковит. Тържеството се проведе на стрелбищния комплекс на организацията, чиито членове са повече от 600, като на празненството присъстваха около 320 ловци и риболовци от 12-те ловно-рибарски дружини.

125 години лрс-луковит

Официални гости на събитието бяха Борислав Бечев, управител на фирма „Сокол-БЛРС“, който поднесе поздравителен адрес от името на председателя на НЛРС-СЛРБ Васил Василев, експертът от Националната организация на Ради Радев, директорът на СЗДП Веселин Нинов, директорът на ДГС-Лесидрен Пламен Петров, председателите на ЛРС-Троян Минко Акимов, ЛРС-Тетевен Иван Георгиев и ЛРС-Ловеч Пламен Върбанов, зам.-кметът на общината Георги Георгиев и председателят на общинския съвет д-р Данаил Динков.

Прочетен бе поздравителен адрес от зам.-министърът на МЗХГ Атанас Добрев.

125 години лрс-луковит
92-годишният Стоян Кръстев

Председателят на ЛРС-Луковит Ценко Цоков награди най-възрастните ловци от 12-те дружини, като доайенът на сдружението е 92-годишният Стоян Кръстев от ЛРД-Дерманци.

125 години лрс-луковит

Отец Евгени Цветанов освети ловните знамена на сдружението и дружините.

За доброто настроение на присъстващите ловци и риболовци от ЛРС-Луковит се погрижиха фолклорна формация „Дилянка“ към Народно читалище „Съзнание“ гр. Луковит, танцова формация „Гайтаните“ от Плевен, оркестър „Уникат“ от с. Дерманци и оркестър „Воденицата“ от Тетевен.

125 години лрс-луковит

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ