ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Пещера развя знамената за честването на своята 125-годишнина

пещера годишнина

Сдружение „Ловно-рибарско дружество Пещера” – гр. Пещера отбеляза своята 125-годишнина.

На празничното честване, състояло се на територията на реновираното пъстървово стопанство на ЛРС-Пещера край село Фотиново, присъстваха председателят на сдружението Иван Джинев, Хари Иргев, експерт към НЛРС-СЛРБ, кметът на Пещера Йордан Манолов, членове на сдружението и техни близки и приятели.

пещера годишнина

Отбелязването на паметния юбилей започна с парад на знамената на сдружението и на дружинките в състава му. Бе отслужен водосвет и празнична литургия за здравето на всички ловци и риболовци и техните семейства.

пещера годишнина

Хари Иргев връчи почетен плакет от името на Националното ловно-рибарско сдружение организация на ЛРС-Пещера и прочете поздравителен адрес от председателя му – инж. Васил Василев. В него присъстващите ловци и риболовци чуха поздравления за тази вековна годишнина, пожелания за слука и улов през сезона и завет към тях да продължават да се грижат за българските дивеч и природа.

пещера годишнина

Поздравителен адрес към членовете на сдружението прочете и кметът на града Йордан Манолов.

В дух на сплотеност и другарство ловците и риболовците от Пещера отбелязаха с веселби и настроение вековния живот на своето сдружение.

Борислав БЕЛДЕВ

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ