НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

С ловен събор ЛРС-Русе отбеляза своята 125-годишнина

125-годишнина русе

Ежегоден ловен събор проведе ЛРС-Русе преди откриването на сезона за местен дребен дивеч и групов лов на дива свиня, който тази година бе посветен и на 125-годишнината на организацията.

Около 350 бяха ловците, риболовците, техните близки и симпатизанти, които се събраха в м. „Лагера“ край с. Смирненски, за да празнуват и да се веселят.

Официален гост на събора бе председателят на ЛРС-Дулово и член на УС на НЛРС-СЛРБ  д-р Дечо Иванов, който връчи на домакините почетен плакет и поздравителен адрес  от Националната организация по повод забележителната годишнината на сдружението.

125-годишнина русе

Председателят на ЛРС-Русе Пламен Цветков в приветственото си слово пред строените знаменосци на дружините припомни накратко най-важните моменти от историята на сдружението, както и обърна внимание на актуалните предизвикателствата пред русенските ловци, с които дружно трябва да се справят.

Наградени бяха победителите от традиционния дружествен турнир по ловна стрелба в дисциплината „Скийт“, който се проведе на 20 септември.

125-годишнина русе

Раздадени бяха награди от викторината с въпроси на ловна тематика, имаше конкурс за кулинарни гозби от дивечови  и рибни ястия, сладкарски изкушения.

125-годишнина русе

С много музика, традиционни български хора и песни ловците и риболовците от ЛРС-Русе се забавляваха до късно вечерта.

125-годишнина русе

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ