ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Томбола с големи награди организира ЛРС-Трън за 130-годишнината

томбола трън

Томбола с предметни награди организира по случай честванията на 130 години от създаването си  ЛРС “Руй” в Трън. Тя ще се тегли на 17 септември от 14:00 ч. пред сградата на читалище “Гюрга Пинджурова” в пограничния град и е предназначена само за членове на ЛРС “Руй”.

Всеки редовен член на трънското сдружение, който е посетил, закупил и попълнил талон за организираната изложба на ловни трофеи, участва в томболата за предметните награди.


Средствата, събрани от продажбата на талоните, ще бъдат предоставени за изграждане на стрелбищния комплекс на сдружението.   
НАГРАДИТЕ:
Първа награда – ловен полуавтомат – “ATA VENZA, SYNTHETIC 12/76, SYN, 71СМ”
Втора награда – ловен нож – “MIGUEL NIETO”.
Трета награда – универсален почистващи комплект за оръжие- “GUN BOSS UNIVERSAL CABLE REAL AVID”.
Те  са осигурени от дружество за сигурност и охрана “Делта-иге” ЕООД.
Награди ще получат притежатели на талони, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Печелившите следва да се явят лично със заверена членска карта за 2022 г. и да поемат отговорност за всички данъчни тежести, които могат  да възникнат в резултат на тяхното придобиване, предупреждават от ръководството на сдружението.

ЛРД „Сокол“ Белоградчик организира ловен събор за 125-ата си годишнина

Организаторът на томболата не носи отговорност за талони, които са повредени и са попълнени неправилно, така че да се смятат за невалидни, или нечетливи.

Правилата на томболата изискват да не бъде предлагано парично възнаграждение. Ако сте един от изтеглените печеливши нямате право да претендирате за алтернативна награда, или парична равностойност, информират от ЛРС-Трън.

Ася Асенова

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ