ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

600 празнуващи на ловната вечеринка в ЛРС-Петрич

600 празнуващи петрич

Впечатляваща ловна вечеринка организираха ловците и риболовците заедно със своите семейства от ЛРС-Петрич. Повече от 600 празнуващи се събраха на 25 февруари в ресторант „България“ след двегодишното прекъсване на празника заради ковид пандемията.

Официални гости бяха председателят на НЛРС-СЛРБ Васил Василев, кметът  на Община Петрич Димитър Бръчков, председателят на ЛРС-Благоевград Иван Василев, ръководителят на ЛРС-Гоце Делчев Иван Горанов, председателят на ЛРС-Сандански Кирил Спаневиков, председателят на ЛРС-София-изток Георги Тошев, народният представител Костадин Стойков, дългогодишният счетоводител на НЛРС-СЛРБ Бойка Костадинова, експертът в Националната организация Мария Рангелова и ветеранът Димитър Китанов, всеотдаен кореспондент на съюзните медии.

По думите на дългогодишния управител на фирма „Сокол-БЛРС“ Борислав Бечев, той на такова грандиозно ловно тържество не е присъствал.

600 празнуващи петрич

Стартът на тържеството бе даден с водосвет от отец Ангел за здраве, ловни успехи и благополучие. Всичките 600 празнуващи станаха на крака за „На многоя лета“ и създадоха невероятна атмосфера и дух.

600 празнуващи петрич

Председателят на НЛРС-СЛРБ инж. Василев поздрави семействата на ловците, които ги подкрепят в тяхното хоби, и пожела здраве и успех.

Кметът на общината потвърди, че е впечатлен от атмосферата на другарство, което вижда в ловните редици.

600 празнуващи петрич

На традиционната томбола с предметни награди бяха три ловни пушки намериха новите си собственици, а за доброто на настроение на присъстващите се погрижи оркестър „Оги бенд“.

600 празнуващи петрич

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ