ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Вечеринка в ЛРС-Разград – Много забава, песни и танци до зори

вечеринка разград

Разградското ловно-рибарско сдружение проведе своята осма традиционна вечеринка на 18 февруари.

Празникът бе чакан с нетърпение от ловците след двегодишното прекъс­ване заради ковид пандемията. Реновирана столова в града, единственото място с капацитет 340 човека, събра членове от 31 дружини със своите половинки.

Гости на събитието бяха зам.-кметът на града, експертът по любителски риболов и спортно-състезателни мероприятия Любомир Стефанов от Националната организация, който поднесе поздравителен адрес към разградските ловци от името на председателя на УС на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев, и др.

Председателят на разградското сдружение Пенчо Пенчев поздрави ловците и изказа задоволство от постигнатото от дружинките, успешния край на ловния сезон и липсата на инциденти.

вечеринка разград

Награди имаше за най-добра дружина от ЛРС-Разград с най-високи успехи в отстрела на едър дивеч. И за дружина карък. Грамо­ти получиха ловци за най-много отстреляни хищници.

Представиха среща на най-възрастния и най-младия ло­вец. А техните пожелания бяха да има приемственост в по­коленията – младите да поемат щафетата да се грижат и да опазват природата и дивеча на България.

Интерес сред присътващите предизвика богатата тради­ционна томбола – имаше много и различни награди, предос­тавени от местния бизнес. В нея участваха ловците и техните гости. Печелившите бяха доволни от късмета си.

вечеринка разград

За прекрасното настроение и веселие на ловците и риболовците от ЛРС-Разград се погрижиха певци и ансамбъл от млади момичета от града. Имаше много заба­ва, песни и танци до зори.

Павлина ПАВЛОВА

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ