НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Незабравима ловна вечеринка за благоевградските ловци

вечеринка благоевград

На 10 март в ресторант „Ален Мак“ 400 ловци и риболовци с техните семейства след двегодишно прекъсване заради пандемията организираха едно незабравимо ловно тържество под ръководството на дългогодишния председател на сдружението и член на УС на НЛРС-СЛРБ Иван Василев.

Официални гости на тазгодишната вечеринка бяха председателят на НРЛС-СЛРБ Васил Василев, управителят на фирма „Сокол-БЛРС“ Борислав Бечев, председателят на КС на СЛРБ Стойчо Гергьовски, кметът на община Благоевград Илко Стоянов, кметът на община Симитли Апостол Апостолов, Бойка Костадинова, бивш главен счетоводител на СЛРБ, директорът на РДГ Благоевград Сашо Попов, директорите на горските стопанства в Благоевград и Симитли.

Разбира се, празникът на ЛРС-Благоевград бе уважен от ръководствата на съседните сдружения от Петрич, Сандански и Гоце Делчев в лицето на техните председатели и ръководители, с което бе демонстрирано единството на ловците от региона.

вечеринка благоевград

В приветствието си Иван Василев акцентира върху големия отстрел на дива свиня през отминалия сезон – 318 бр., забележителните 33 вълка и 344 лисици. С пожелание за здраве и слука той даде думата на председателя на Националната организация Васил Василев, който поздрави благоевградските ловци с добрите постижения през сезона, и ги призова да разселват пернат дивеч – фазани, яребици, кеклици, докато не отминат пораженията от АЧС.

вечеринка благоевград

Кметът Илко Стоянов заяви категорично, че е щастлив да бъде част от армията на българските ловци на тази вечеринка.

вечеринка благоевград

Състоя се богата ловна томбола, като сред големите награди бяха 3 ловни карабини, дива свиня, ловни облекла и т.н.

За доброто настроение на празнуващите с много песни и кръшни хора се погрижиха оркестър „Унисон“ и „Огражденската четворка“.

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ