НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

В ЛРС-Шумен с кръшни хора изпратиха 2023 година

празник шумен

Ловци и риболовци от ловно-рибарското дружение  в Шумен, заедно със своите семейства, отпразнуваха предстоящите коледни и новогодишни празници в едно от култовите заведения в града.

Сред официалните гости бяха инж. Васил Василев, председател на УС на НЛРС-СЛРБ, Илия Михайлов, председател на ЛРС-Добрич и член на УС на НЛРС-СЛРБ  и Стоян Стоянов, председател на ЛРС-Каспичан, както и представители на някои институции и организации от областния град.

празник шумен

При откриването на празненството председателят на ЛРС-Шумен Стоян Стоянов прочете получения поздравителен адрес към ловците и риболовците от проф. Христо Христов, кмет на гр. Шумен, след което предостави думата на инж. Василев, който поздрави присъстващите.

празник шумен

Благодари на ловно-рибарските сдружения от региона за оказаната безрезервна подкрепа при организирането и провеждането на Националния събор, посветен на 125-годишнината на Националната организация, чийто домакин през 2023 г. беше Шуменската ловна организация и пожела на всички здраве и много радост през 2024 г., както и нови добри постижения в дейността на ловно-рибарското сдружение, чиято история е на повече от 130 години.

През цялата вечер се извиваха кръшни хора, а за празничното настроение допринесе и оркестър за народна музика, спонтанните поздрави от председатели на ловно-рибарски дружини, отправени към техните колеги. Бе разиграна и празнична томбола с големи награди.

празник шумен

Танците и веселието продължиха до полунощ. С усмивки и грейнали лица участниците в станалото традиционно празненство символично изпратиха изминалата и успешна за тях 2023 г., като си пожелаха живот, здраве и неизменното “Наслука!” през настъпващата 2024 г.

Николай Мирчев

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ