140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Ловната вечеринка на ЛРС-Троян събра средства за изграждането на стрелбище

вечеринка троян

На 16 февруари в ресторант „България“ се проведе тържествената вечеринка, с която ловците от Сдружение Ловно-рибарско дружество „Троян“ отбелязаха края на ловния сезон 2023-2024 г.

Гости на събитието бяха Васил Василев, председател на НЛРС-СЛРБ, Борислава Бечев, управител на фирма „Сокол-БЛРС“, Донка Михайлова, кмет на община Троян, председателят на Общински съвет, директорите на Държавните горски стопанства на Борима, Троян Априлци и Черни Осъм, Петя Гатева председател на Районния съд, Ивайло Славков, началник на РУ на МВР.

вечеринка троян

Председателят на ЛРС-Троян Минко Акимов официално откри вечерта, приветства гостите и очерта постиженията на дружеството през изминалия сезон. Той награди с грамоти ловците, отстреляли най-много хищници.

Той изтъкна, че сред успехите на сдружението през изминалия период  са успешното разселване на елен лопатар и ловен фазан и системна борба с хищниците.

вечеринка троян

Инж. Василев поздрави ловците от Троян за добрата им организация и постигнатите резултати.

Кметът на общината Донка Михайлова също поздрави ловците и им пожела още много успешни сезони. Тя съобщи и добрата новина, че Община Троян започва да прави постъпки за реализирането на дългоочакваното учебно ловно стрелбище.

вечеринка троян

Тази година част от членовете на сдружението бяха приятно изненадани с благотворителен търг на живи животни за разселване и торта. На него бяха събрани 1910 лв., които ще бъдат използвани за строежа на стрелбището.

Вечерта премина в приятна атмосфера, с вкусна храна, музика и танци.Оркестър „Лайф“ се погрижи за доброто настроение на гостите с прекрасни изпълнения.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ