ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

МЗХГ поздрави „Сокол-БЛРС“ ЕООД за 30-годишнината на фирмата

Зам.-министърът на МЗХГ Атанас Добрев изпрати поздравителен адрес до управителя на  „Сокол-БЛРС” ЕООД инж. Борислав Бечев във връзка с 30-годишнината на фирмата.

В него се казва:

„Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай 30-тия юбилей на „Сокол-БЛРС” ЕООД! Фирмата, която в едър мащаб и със замах осъществява стопанската и търговска дейност на НЛРС „Съюз на ловците и риболовците в България”. Фирма с разнообразни дейност в широк диаметър — от международен и вътрешен ловен туризъм, до производство на дивеч и риба както за консумация, така и за развъждане. Фирма, която вече 30 години успешно подкрепя и насърчава самочувствието и достойнството на българските ловци и риболовци!

30 години е добър повод за равносметка на постигнатото, като забележителен низ от успехи, престижни награди и преодолени предизвикателства! Равносметка, която дава поводи за гордост и ново вдъхновение!

30 години е и повод за презареждане и разчертаване на нови и все така грандиозни бизнес проекти и планове и занапред!

Всеобхватната дейност, успехите, натрупаният опит и доверие, създадено сред бизнес партньорите на дружество „Сокол-БЛРС” ЕООД, със сигурност дава на Вас и Вашите служители изключително удовлетворение и поводи за гордост, на което мнозина могат благородно да завидят!

Желая на Вас и екипа Ви още повече вдъхновение за нови върхове и радост от постигнатото! Ловът е страст, хъс, забавление и хоби за мнозина, но и висока отговорност, и Вие, с дългогодишната си работа за ловката идея и ловката общност, сте доказали това по един неоспорим начин! Българските ловци заслужават такава отдаденост и служене на общата кауза и за утвърждаване на авторитета и доброто име на Българското ловно движение, за да можем всички заедно да се гордеем с мястото, което България има на световната ловна карта!

НАЗДРАВЕ И НАСЛУКА!

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ