ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Откриха изложението Jagd & Hund в Дортмунд в присъствието на ловните лидери

Днес  в Дортмунд бе открито най-голямото международно изложение за лов и риболов в Европа Jagd & Hund. То се провежда от 28 януари до 2 февруари, като на него ще се представят над 750 изложители от различни страни и се очаква да привлече над 80 000 посетители.

Изложението бе открито от Ралф Мюлер-Шаленберг, президент на Ловния съюз на провинция Северен Рейн-Вестфалия. Прозвуча ловният марш на провинцията, изпълнен от оркестър с медни рогове на ловния клуб „Хегеринг Кюртен”.

Своите приветствия отправиха Жорж Аман, президент Международен съвет по лова и опазването на дивеча (CIC), Торбьорн Ларсон, президент на Федерацията на европейските ловни асоциации (FACE), Золтан Ковач, правителствен комисар, отговорен за организацията на Световното ловно  изложение „Едно с природата“, което ще се проведе през 2021 г. в Унгария, парламентарният държавен секретар Уве Фейлер от
Федерално министерство на храните и земеделието на Германия, Манфред Зауер, кмет на Дортмунд, Йоханес Нюсе, президен на Риболовия съюз на провинция Северен Рейн-Вестфалия, Карл Валх, президент на Германския съюз за ловно куче, Хуберт Кайзер от Министерството на околната среда, селското стопанство, природата и защитата на потребителите на провинция на Северен Рейн-Вестфалия.

На 29 януари в заседанието на УС на FACE ще участва вицепрезидентът на организацията и председател на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ