ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

За Новата година – Поздравление на председателя на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев

 

Пожелавам на вас и вашите семейства здраве, успехи и мно­го обич през Новата година. Нека пече­лившите начинания и просперитетът да бъдат ваши спътници!

Отминалата година бе своеобразен тест за силата на един­ството ни, ние отсто­яхме на предизвикателствата и запазихме целостта на нашия Съюз. Пак заедно заста­нахме срещу агресията на чумата, АЧС удари много от нашите сдружения, но и това не ни разедини, напротив станахме партньори на държавата в борбата с коварното заболяване, и то по нашите правила. Изпитанията не бяха малко, но те ни направиха още по-силни, по-единни и по-успешни.

Нека и през 2020 г. отново заедно да прео­доляваме предизвикателствата, да постигаме набелязаните цели, да имаме големи успехи и богати слуки. Нека Новата година да е здрава, иновационна, печеливша и просперираща.

Приятели, проявявайте взаимно уважение, защото ловното другарство е свято, имайте любов към природата и грижа за дивеча, това е наше задължение, ловувайте с хъс, но закон­но и нека слуката и през Новата година да ни спохожда, но без произшествия. Бъдете здра­ви и щастливи! Да ни е честита и „Наслука!“

Инж. Васил ВАСИЛЕВ,

председател на УС на НЛРС-СЛРБ

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ