НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Проведе се Национално съвещание на НЛРС-СЛРБ

съвещание нлрс-слрб

Ден преди Общото отчетно събрание на НЛРС-СЛРБ в хотел „Маринела“ в София се проведе национално съвещание на ръководството на Националната организация и ловно-рибарските сдружения от страната. Гост на събитието бе Стефан Спасов, директор на дирекция „Управление на селските райони“ към Министерството на земеделието.

На форума се  дискутираха  бъдещите перспективи за развитие на стопанската дейност в рамките на НЛРС–СЛРБ, възможностите пред ловните сдружения да привличат външни  финансови средства за осъществяването на своите дейности.

съвещание нлрс-слрб

Обсъдена бе инициативата за провеждане на „Детски риболовни училища“ и възможностите за включване на ловно–рибарските сдружения в нея.

На участниците в съвещанието експертният състав на НЛРС-СЛРБ предостави актуална информация относно напредъка на европейските инициативи, свързани с плановете за управление на гургулицата и вълка, едри хищници и др.

съвещание нлрс-слрб

Важен момент е работата по създаване на организация за активно включване на българските ловци в протестната петиция на FACE.

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ