ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

При голям интерес НЛРС-СЛРБ проведе киноложки семинар с чуждестранни лектори

семинар лектори

На 24 септември НЛРС-СЛРБ проведе семинар на тема ” Ловно-киноложки асперт и тълкуване на правилата в турнира  „Св.. Хуберт” за ловеци и кучета, работещи със стойка, и шпаньоли”

Гост-лектори на събитието бяха Жика Митрович и Любиша Иванович от Република Сърбия, а залата в Хотел ХОЛИДЕЙ ИН в Пловдив беше запълнена на 100 %.

семинар лектори

Сред участниците в семинара бяха едни от най-добрите съдии в България, както и едни от най-изявени състезатели в този тип турнири.

Събитието започна в 9.00 часа и приключи малко след 14.30 часа и предмина по предварително обявения дневен ред.

Въпроси имаше от всички участници и лекторите разискваха с изключителна прецизност всеки детайл, като даваха реални примери от своята дълга и богата практика като състезатели и съдии.

семинар лектори

Аудиторията аплодира силно в края на семинара сръбските лектори с пожелания такова мероприятие да стане практика и им изказаха много благодарности.

Преводач на събитието бе един от изявените кинолози в България и дългогодишен съдия на този тип турнири – Петър Радев.

семинар лектори

През следващата година комисията по „Ловна кинология” към УС на НЛРС-СЛРБ предвижда провеждането на съдииски семинар в рамките на няколко дни с теория и практика на терен, по време на който желаешите ще имат възможност да придобият съдийски права.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ