ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ПРОМЯНА – ЛРС-Ихтиман ще домакинства Зона Югозапад на турнира „Св. Хуберт” за Купата на НЛРС-СЛРБ

ихтиман зона

Настъпи промяна в първоначално обявения домакин на регионалната надпревара за Зона Югозапад на турнира „Св. Хуберт” за Купата на НЛРС-СЛРБ. Вместо ЛРС-Пазарджик домакинството на състезанието е поето от ловно-рибарското сдружение в Ихтиман. Така на 09.10.2022 г. в Зона Югозапад на ловното поле край Ихтиман ще участват ловци, членуващи в сдруженията от областите: София, София-област, Пазарджик, Перник, Кюстендил, Благоевград и Смолян.

Турнирът за Купата на НЛРС-СЛРБ определя отбора ни за световното първенство „Св. Хуберт“

Останалите домакини за привеждането на регионалните състезания и финала на турнира за ловци с кучета, работещи със стойка и шпаньоли – „Свети Хуберт“, за Купата на НЛРС-СЛРБ през тази година остават, както следва.

Зона Северозапад – на 8 октомври домакин е ЛРС-Ловеч – участват ловци, членуващи в сдруженията от областите: Ловеч, Плевен, Видин, Враца и Монтана.

Зона Североизток – на 8 октомври домакин е ЛРС-Разград –  участват ловци, членуващи в сдруженията от областите: Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Търговище, Силистра, Шумен, Варна и Добрич.

Зона Югоизток –  на 09.10.2022 г. домакин е ЛРС-Ямбол – участват ловци, членуващи в сдруженията от областите: Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали.

Финалният турнир ще се проведе на 22.10.2022 г., като негов домакин ще бъде ловно-рибарското сдружение в гр. Силистра.

Записвания могат да се правят на email: lubo_stefanov@abv.bg , а за уточняващи въпроси търсете експертът в НЛРС-СЛРБ  Любомир Стефанов на телефон 0888703790.

За удобство на всички точни координати на състезателните терени и началните часове на регионалните турнири ще оповестим в следващите дни.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ