ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Триумф за отбора на ЛРС-София-изток на турнира „Бягащ глиган“ за Купата на НЛРС-СЛРБ

лрс-софия-изток

На 17 септември се проведе финала на турнира по ловна стрелба в дисциплината „Бягащ глиган“ за Купата на НЛРС-СЛРБ.

На стрелбищния комплекс на ЛРС-Казанлък домакините предложиха отлична организация и  условия на 43 състезатели, добили право за участие на финала от регионалните турнири за Източна и Западна България, проведи преди две седмици на стрелбищните комплекси на ЛРС-Бургас и ЛРС-Дупница.

Турнирът бе открит от председателя на ЛРС-Казанлък Кольо Дочев.

лрс-софия-изток

След оспорвана надпревара и изключително високи резултати, които разделиха стрелците от първата шестица само с по една-две точки, съдиите Деян Косев и Сахак Сахакян определиха за победител в индивидуалното касиране Веселин Златков от ЛРС-Пирдоп с 87 т. от 100 възможни. Отборни  шампиони са представителите на ЛРС-София-изток – братята Ане Анев и Ивайло Анев.

лрс-софия-изток

Веднага след края на състезанието над Казанлък се изви истинска буря и поройният дъжд и ураганният вятър принудиха организаторите да проведат награждаването на призьорите на закрито.

Купите, медалите, грамотите и предметните награди на победителите, осигурени от Националното ловно-рибарско сдружение и спонсорите на турнира –  фирмите “Zarimex”“Легион-К” и Chameleon hunting , бяха връчени от Сахак Сахакян, председател на комисията по „Ловна стрелба“ към УС на НЛРС-СЛРБ,  и управителите на фирма Легион-К – Нешо Топалов, и  Chameleon hunting – Яни Пеев.

лрс-софия-изток

В томболата за ловна карабина SAUER в комплект с оптика SIGHT MARK 3-12*56 HDR Hunter Dot.,  предоставени от фирма ZARIMEX,  участваха всички състезатели, които се бяха класирали за финала на турнира „Бягащ глиган, без оглед на техния резултат и класиране в деня на самото състезание, и наградата бе спечелена от Здравко Радев с номер 37  от ЛРС-Бургас.

КЛАСИРАНЕ И НАГРАДЕН ФОНД

Индивидуално

лрс-софия-изток

1. Веселин Златков- ЛРС-Пирдоп – 87 т. Награди: ловен костюм, предоставен от фирма “Легион-К”, ваучер от фирма  Chameleon hunting на стойност 600 лв.,  купа, грамота и абонамент за списание „Лов и риболов“, 

2. Павел Ампев – ЛРС-Радомир – 85 т. Награди: ваучер от  Chameleon hunting на стойност 500 лв., медал, грамота, абонамент за списание „Лов и риболов“.

3.Георги Стефанов – ЛРС-Ямбол – 84 т. Награди: ваучер от  Chameleon hunting на стойност 400 лв., медал, грамота, абонамент за списание „Лов и риболов“

4. Ане Анев – ЛРС-София- изток – 83 т. Награди: грамота, абонамент за вестник „Наслука“

5. Стоян Дичев – ЛРС-Ямбол след престрелка – 81 т. Награди: грамота, абонамент за вестник „Наслука“

6. Ивайло Анев – ЛРС-София-изток след престрелка – 81 т. Награди: грамота, абонамент за вестник „Наслука“

лрс-софия-изток

Отборно класиране 

  1. ЛРС-София-изток – 164 т. Награда: 100 бр. ловни птици за разселване, купа и медали

2. ЛРС-Радомир – 160 т. Награда: 90 бр. ловни птици за разселване, купа  и  медали

3. ЛРС-Дупница – 158 т. Награда: 80 бр. ловни птици за разселване, купа и  медали

4. ЛРС-Пирдоп – 157 т. Награда: 70 бр. ловни птици за разселване

5 ЛРС-Ямбол – 155т. Награда: 60 бр. ловни птици за разселване

6. ЛРС-Айтос – 147 т. 50 бр. ловни птици за разселване

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ