140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Турнирът за Купата на НЛРС-СЛРБ определя отбора ни за световното първенство „Св. Хуберт“

св. хуберт

Мъжки и женски отбор ще имат честта да представят България на световното първенство за ловец и куче по правилата на „Св. Хуберт“, което ще се проведе в началото на ноември в гр. Ниш, Република Сърбия.  

Отборите ще бъдат формирани от двамата най-добре представили се състезатели в надпреварата при мъжете и жените от националния турнир за Купата на НЛРС-СЛРБ за ловци и кучета, работещи със стойка, и шпаньоли.

Българските представителите ще бъдат екипирани от фирма Chameleon Hunting, която е основен спонсор в целия спортен календар на Националната организация за 2022 г. Състезателите ще облекат дрехи от специална колекция с името „Св. Хуберт“, които са нарочно създадени за този тип турнири.

Организатор на световното първенство е сърбинът Жика Митрович, който ще бъде гост-лектор на организирания от НЛРС-СЛРБ семинар на тема „ Ловно- киноложки аспекти и тълкуване на правилата в състезанието от типа „Свети Хуберт” за ловци с кучета, работещи със стойка, и шпаньоли“. Както сайтът SLRB.BG вече информира, той ще се проведе на 24.09.2022г. в Пловдив.

На този семинар ще се разискват всички теми, свързани с тълкуване на правилата в турнира „Св. Хуберт”.

Записването продължава на телефона на експерта в НЛРС-СЛРБ Любомир Стефанов – 0888703790, или на e-mail: lubo_stefanov@abv.bg.

Местата са ограничени.

Подробности за семинара можете да откриете тук:

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ