ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

22-ма нови инструктори по ловна стрелба заслужиха дипломите си

инструктори стрелба

На 26 март в Центъра за следдипломна квалификация в Националната спортна академия “В. Левски”с успех приключи курсът за инструктори по спортна стрелба.

В него се включиха 22 души от различни градове на България, които в продължение на малко повече от два месеца изучаваха задълбочено разностранни аспекти на интегративното спортно знание.

инструктори стрелба

За добрата организация и качественото провеждане на учебния процес ЦСДК при НСА изказва благодарност на НЛРС “Съюз на ловците и риболовците в България”, на ръководителя на курса ас. Александра Харалампиева и на всички преподаватели по отделните дисциплини, и специално на ръководителя на ЦСДК проф. Цолов.

инструктори стрелба

Този курс приключи успешно за всички участници в него, връчването на дипломите ще се състой в края на следващия месец, разбира се, в НСА, а скоро започва подготовката за следващ курс в тази специалност, тъй като интересът към него от ловно-рибарските сдруженията в страната е много голям.

Очаквайте скоро и подробна информация кога ще започне записването за нови инструктори.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ