НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Поздравления за победителите в детския конкурс за къс разказ на тема „Един ден сред природата на България“

детския конкурс

Стаха известни победителите в третото издание на детския конкурс за къс разказ на тема:„Един ден сред природата на България“, организиран от НЛРС-СЛРБ.

Тричленното жури в състав Михаил Михайлов, Мир Богоев и Лазар Мурджев прочете 86 къси разкази с обем до 3 машинописни страници със сюжет от общуването на човека с природата – растения, животни, птици, риби и др., и опредли следното класиране.

Конкурсът се проведе в две категории:

Първа категория: Участници – деца от 7 до 10-годишна възраст.

– Първа място – Мартин Събев на 7 години, за разказа „Разходка с Шоко“ – получава плакет, грамота и парична награда в размер на 300 лева.

– Второ място – Кристиян Димитров на 8 години, за разказа „Спасите край пчелина“ – грамота и парична награда в размер на 200 лева.

– Трето място – Божидар Мангелов на 9 години, за разказа „Един ден сред природата на България“ – грамота и парична награда в размер на 100 лева.

Втора категория: Участници – деца от 11 до 15-годишна възраст.

– Първа място – Сава Георгиев на 14 години, за разказа „Изповед“ – плакет, грамота и парична награда в размер на 300 лева.

– Второ място –Димитър Петков на 12 години, за разказа „Среднощна среща“ – грамота и парична награда в размер на 200 лева.

– Трето място – Александър Антонов – 12 години, за разказа „Един ден не е достатъчен, за да разкажа за България“ – грамота и парична награда в размер на 100 лева.

Всички деца, взели участие в конкурса, ще получат грамоти.

Награждаването ще се извърши непосредствено след определяне на победителите, съобразено с програмата на УС на НЛРС-СЛРБ.

Най-добрите разкази от детския конкурс ще се публикуват, по преценка на журито и със съгласието на авторите, в печатните изданията на НЛРС-СЛРБ, както и на електронната страница и Facebook страницата на Националната организация.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ