НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Големи награди и много изненади очакват участниците във финала на “Спортинг” за Купата на НЛРС-СЛРБ

Националния турнир по „Спортинг“

Престрелка ще определи кой ще спечели купата на спонсора ZARIMEX

Финалът на турнира в дисциплината “Спортинг” за Купата на НЛРС-СЛРБ през 2023 г. е вече на хоризонта. На 8 юли (събота) на стрелбището в град Казанлък. Това е събитие, което обединява страстта и уменията на множество ловци, които се състезават в дисциплина по-близка до истинския лов, отколкото до традиционните “Скийт” и “Трап”. За да подчертае важността на състезанието и да възнагради отличните постижения, Съюзът на ловците и риболовците в България и спонсорите от ZARIMEX, Chameleon Hunting, NANUK, LOREN networks и ATN  са подготвили впечатляващ награден фонд.

НЛРС-СЛРБ ще награди победителите в индивидуалната и отборната надпревара с тематични купи, а за техните подгласници ще има медали, грамоти и абонаменти за списание „Лов и риболов“ и вестник „Наслука“. За отборите от първо до трето място наградата е птици за разселване – съответно за първенците 100 броя, за сребърните медалисти 70 броя и за третите в класирането 50 броя птици по избор на сдружението.

Chameleon Hunting

В духа на конкуренцията и спорта от Chameleon Hunting награждават всички класирали се индивидуално от първо до трето място с ваучери. За първото място сума от 200 лева, за второто – 150 лева, а за третото – 100 лева. Българският ловен бранд споделя, че това ще стимулира участниците да демонстрират своите умения и стремеж към успех.

Победителите в Националния турнир по „Спортинг“ в полуфиналите на Югозапад и Северозапад

Известни са първите финалисти в Националния турнир по „Спортинг“ за Купата на НЛРС-СЛРБ

За финала на състезанието от Chameleon Hunting ще предложат още по-впечатляващи награди. Шампионът в индивидуалното класиране ще бъде възнаграден с ваучер на стойност от 600 лева, като класиралите се на второ и трето място ще получат съответно 500 и 400 лева. Тези награди ще се превърнат във вълнуваща мотивация за участниците да дадат най-доброто от себе си и да се борят за победата.

NANUK ще осигури куфар за ловно оръжие за финалистите в турнира на специлно организирана томбола. Този куфар е идеален за съхранение на ловното оръжие и ще предостави сигурност и удобство на всеки участник независимо дали притежава гладкоцевно оръжие или карабина. Куфарът е мултифункционален и в него могат да се поставят различни по големина и форма оръжия, като те се уплътняват със специални подвижни елементи в самия кейс.

ATN ще допринесе с ваучер на стойност 899 евро, който ще бъде връчен също на късметлия от томболата. Това предоставя възможност на победителите да изберат и закупят висококачествена ловна екипировка, която ще подобри техните умения, опит и ще увеличи шансовете им за успех на ловното поле.LOREN networks ще предостави пълен комплект GPS система за проследяване на кучета на победителя във финала. Тази технология ще помогне на ловците да наблюдават и контролират движението на техните кучета, осигурявайки им по-добра връзка и сигурност по време на лов.

От ZARIMEX ще предоставят на томболата ловен полуавтомат Armsan Interia, като за първи път тази година от компанията организират и специална престрелка за купата на спонсора ZARIMEX, която ще се състои веднага след края на надпреварата и в нея ще участват първите шест участника в класирането. На елиминационен принцип ще остане само 1 победител, като схемата ще включва освен традиционните асфалтови панички и нови еко панички, изстрелвани от мобилната машина Nordic Clay.  Победителят в “Kупата на Zarimex” ще грабне и ваучер на стойност от 100 лева.  Това е вълнуващо допълнение към наградния фонд и ще предостави допълнителна възможност за участниците да се изявят и да спечелят уникални ловни награди.

Състезанието “Спортинг” за Купата на НЛРС-СЛРБ обещава да бъде едно от най-вълнуващите събития в света на лова и спортната стрелба за 2023 г.. Наградният фонд, предоставен от различните спонсори, подчертава значимостта на състезанието и подкрепата към участниците, които се стремят към върховни постижения в тази област. Това събитие представлява вълнуваща възможност за ловците да се съберат, да споделят своята страст и да се изправят пред предизвикателства, които ще ги накарат да се развиват и да превъзхождат себе си.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ