НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Инж. Васил Василев: Пожелавам благоденствие и мир в домовете, слука в ловните полета

благоденствие и мир

Скъпи колеги, ловци и риболовци!

Желая сполука, благоденствие и мир в домовете ви, слука в ловните полета, искри в чашите на трапезите и искри в очите ви – с надежда за по-добро утре, крепко здраве и вяра, че „заедно” винаги означава повече от „един”!

Ние имаме привилегията да бъдем частици от една многохилядна общност на братя по сърце, които са дълбоко свързани не само от обща страст, но и от стремежа към взаимопомощ, уважение към природата и грижа за богатствата, чиито стопани сме призвани да бъдем. Точно в това е нашата сила!

Преживяхме заедно и изпратихме 2023-та година под знака на 125-годишния юбилей от създаването на Националната организация. Сега сме вперили взор в новата, 2024-та година, в която ще отбележим и 140 години от началото на организираното ловно движение. Това не са просто дати, които се превръщат в повод за празнуване, а стъпки от историята, която всички заедно творим.

Един ден тази история ще премине в ръцете на децата и внуците ни и това ни задължава да я пишем с достойнство, в единение и да я изпълваме с поводи за гордост. Да си пожелаем да сме добри стопани на дивечовото и рибното богатство на българската природа. Само тогава слуката в лова и риболова ще бъде неизменен ваш спътник!

Да споделяме радостта от хубавите моменти и се подкрепяме в мигове на предизвикателства! Нека Съюзът на ловците и риболовците в България продължава да е символ на единство в традицията за още много години!

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ