ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

„Видракс“ взе убедителна победа на язовир „Мандра“ при фидеристите

фидеристите

Вторият кръг от националния шампионат на фидеристите се проведе на бургаския язовир „Мандра“. Там тимът на „Видракс“ игра много силно и взе убедителна победа, без да остави никакви съмнения в превъзходството си. Втората позиция остана за „Вижън МФ Такъл“, а трети са „Шампион Фийд“. Припомняме, че „Видракс“ победи и в първия турнир, игран на Гребния канал в Пловдив, а първи подгласник отново беше „Вижън МФ Такъл“.

На язовир „Мандра“ стана доста динамичен риболов в типично лятно време, слънчево и спокойно, даже горещо по обяд. В живарниците на федеристите попадаха предимно платики, каракуди и бабушки.

По-силни резултати се получиха през втория ден, когато цели 6 отбора прескочиха границата от 50 кг общ улов. През първия ден това направиха само първите два отбора. В крайна сметка победителите финишираха с отборен улов от 130 кг, а 100-килограмовата кота прехвърлиха първите четири отбора в класирането.

Индивидуален победител е Петър Петров от „Видракс“ с две сектори победи (2 н.т.), следван от Славчо Петров („Вижън МФ Такъл“) с 3 н.т. и Людмил Кирилов („Видракс“) също с 3 н.т. По-натам челната шестица се запълва все от състезатели на „Видракс“: Иван Ангелов, Мариян Маринов и Юри Цветков. Победителят Петър Петров финишира с улов от 16 кг риба.

фидеристите

Третият заключителен турнир от шампионата на фидеристите ще се проведе в края на септември. Титлата изглежда вече патентована за тима на „Видракс“ и само тотален провал в третия кръг може да промени тази ситуация. За второто място също няма конкуренция – там твърдо е „Вижън МФ Такъл“.

Неясноти има кой ще заеме третата позиция в крайното класиране, понеже шансове да се наместят там имат поне три отбора.

Класиране II кръг

1. „Видракс“ – 46 н.т.

2. „Вижън МФ Такъл“ – 68 н.т.

3. „Шампион Фийд“ – 90 н.т.

4. КСР „Карп Фивър“ – 94,5 н.т.

5. „Колмик България“ – 117 н.т.

6. КСР „Пловдив 2020“ – 122 н.т.

7. „Фишинг Индъстри“ – 127 н.т.

8. КСР „Веда“ – 137,5 н.т.

9. „Биг Фиш“ – 139 н.т.

10. СК „Фишинг Турнамент“ – 140,5 н.т.

11. „Клуб на пловдивски риб“. – 144,5 н.т.

12. „Фидер Фишинг“ Русе – 148 н.т.

13. КСР „Дунав“ Русе – 159 н.т.

14. КСР „Кракра“ – 161,5 н.т.

15. „Фишинг спорт клуб 07“ – 163,5 н.т.

Младен ДОБРЕВ

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ