ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Издирват двама изчезнали рибари в язовир „Мандра“

изчезнали мандра

Три лодки на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) са се включили в продължаващата вече втори ден акция по издирването на изчезналите в неделя вечер двама рибари във водите на язовир „Мандра“ край Бургас.
„От вчера тече обход на водоема в светлата част на деня. Двама служители на ИАРА са направили щателен оглед, при който не са намерили нищо. Днес отново наши лодки и служители продължават обхода. Оказваме пълно съдействие на компетентните органи. Надяваме се да намерим мъжете живи“, коментира изпълнителният директор на ИАРА доц. Ваня Стаматова.
В координация със служители на ИАРА, към акцията по издирването на изчезналите рибари Петър Петров и Ивелин Тодоров в яз. “Мандра” във вторник са се включили и още хора. Общо 10 лодки от началото на деня издирват двамата изчезнали мъже. От ИАРА призоваха доброволци за съдействие, но с препоръката да се влиза с лодки на вода само със спасителни жителки, за да не се допускат инциденти.
Младен ДОБРЕВ

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ