НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Турнирът LEECH CUP в Герман събра над 50 спинингисти

турнир герман

На риболовната база в софийския квартал Герман стана поре­ден риболовен празник. Този път се проведе турнир по спинингов риболов с над 50 участници. Организаторите бяха определили ат­рактивни правила.

В първия кръг се играе само с клатушки. Следва втори кръг с воблери, трети кръг със силикони. В следващите три кръга се правят смени в секторите и се лови на всякакви изкустве­ни примамки. Който хване най-много риби – печели. Трофейните пъстърви, които се подвизават във водоема, носят по-големи бо­нуси (по 3 точки). Брои се за уловена всяка риба, влязла в кепа.

Като цяло нямаше кой знае каква активност на пъстървите, но за сметка на това се хванаха и други атрактивни риби – сред улова имаше и щуки, а даже и шарани и то закачени не някъде по тялото, а в устата. Победител в състезанието е Наско Маринов с 13 уло­вени риби, а негови подгласници с по 8 риби в актива си станаха Димитър Николов и Антонио Владимиров. За призьорите от Герман имаше парични бонуси, а всички участници в състезанието получиха на­града – очила Leech.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ