Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Обръщение на инж. Васил Василев към членовете на НЛРС-СЛРБ

Уважаеми членове

на Национално ловно-рибарско сдружение

„Съюз на ловците и риболовците в България”,

 

 

През юни 2017 година Националната организация беше изправена пред избор. Общото събрание трябваше да избере не само нов председател и нов Управителен съвет, но и посоката на бъдещото развитие на нашия съюз.

Закономерни бяха сблъсъкът на идеи, аргументирането на позиции и разбира се, пристрастията по отношение на един или друг кандидат. В хода на кампанията, под въздействието на страстите, понякога бяха прекрачвани границите на добрия тон и на колегиалното поведение.

Събранието премина успешно и в условията на демократично проведен избор вече има законно избрани нов председател и нов Управителен съвет. Председателят носи отговорността да оправдае гласуваното му огромно доверие и мъдро да преведе организацията през увеличаващите се предизвикателства на динамичното ни време.

Това ще бъде възможно единствено с подкрепата на всички Вас – колективните органи на управление на организацията и нейните членове. Нужна ни е зрялост да приемем волята на мнозинството и мъжество да загърбим непремерените думи, без което едва ли можем да се надяваме на единство и на успех в начинанията ни. Негативните емоции ще задълбочат различията и сами ще дадем аргументи в ръцете на нашите опоненти.

 

Уважаеми колеги,

Искрено вярвам, че нашето призвание и дългът, който сме поели, приемайки да работим за интересите на Националната организация, ни заставят да продължим заедно напред, за което ще работя с всички сили.

В името на нашата кауза и пред лицето на стоящите пред нас изпитания ви призовавам да се покажем като достойни ловци и зрели хора. Нека бъдем отговорни, търпеливи и благородни. Нека да преодолеем трудностите и да работим всички заедно за утвърждаването на един истински силен и авторитетен Съюз на ловците и риболовците в България.

Да си пожелаем успех в отстояването на нашата ловна кауза, в благородната ни природозащитна и патриотична дейност!

 

 

Васил Василев

Председател на УС на НЛРС-СЛРБ

 

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ