140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Оспорвана надпревара по ловна стрелба за „Купа Стара Загора“

купа стара загора

На стрелбище „Бранителите на Стара Загора“, стопанисвано от „Клуб по стрелба Стара Загора“, от 1 до 3 юли се проведе  турнир по ловна стрелба в дисциплината „Скийт“ за „Купа Стара Загора“ от календара на Българската федерация по трап и скийт.

купа стара загора

Под парещото слънце два дни се състезаваха най-добрите състезатели  от отбори от  страната  – мъже, жени, младежи, кадети. Битката бе оспорвана, турнирът премина при отлична дисциплина и организация. Публиката се наслади на отлична стрелба. Най-добрите победиха.

купа стара загора

На първо място при отборите с една точка преднина се класира отборът на „Балиста“ Казанлък в състав – Иван Танев, Мартин Сираков и Николай Николов. На второ са домакините в състав Димо Маджаров, Николай Койчев, Ростислав Русев.

Купите и медалите на победителите връчи председателят на Клуба и на ЛРС-Стара Загора Стефан Димитров.

купа стара загора

В индивидуалното класиране Стефан Димитров връчи медали на класиралия се на първо място – Васил Ангелов – клуб „Пиргос“ Бургас, на втория Георги Попов клуб „Диана 1“ Хасково, на класиралия се на трето място Божидар Димитров от клуб „Диана 1“ в Хасково и на четвъртия Димо Маджаров от „Клуб по стрелба Ст.Загора“.

При младежите на първо място е Иван Божинов – „Пиргос, Бургас, на второ Николай Николов – СКЛС Велико Търново.

Сред кадетите – първо място Димитър Тодоров – „Пиргос“, Бургас, на второ е Георги Янев – „Пиргос“, Бургас, на трето Георги Маринов – „Балиста“, Казанлък,

купа стара загора

Шампионка при жените за „Купа Стара Загора“ е Татяна Рачева от клуб „Балиста“, Казанлък, а при кадетките Валентина Монева от „Клуб по стрелба Стара Загора“.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ