Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Отчетно събрание на ЛРС-Горна Оряховица – Сдружението ще чества 120 години през септември

На 21.04.2018 г. от 10:00 ч. в залата на община Г. Оряховица се проведе годишно отчетно събрание на ЛРС-Горна Оряховица, посветено и на 120-годишнината от създаването на сдружението. На събранието присъстваха 85 члена на Общото събрание. Гости бяха председателят на УС на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев и инж. Светла Зарева, гл. инспектор при РДГ В.Търново.

Присъстващите членове и гости на ОС с внимание и интерес изслушаха отчетите на сдружението за дейността му през 2017 г., както и доклада, посветен на кръглата годишнина. Бяха приети бюджетът на сдружението за 2018 г. и размерът на членския внос за 2018 г.

37 члена на сдружението бяха наградени със знак и удостоверение за „Заслужил деятел“ на ЛРС-Горна Оряховица.

Председателят на УС на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев връчи наградите на четирима членове на сдружението, удостоени със знак „Заслужил деятел“ на НЛРС-СЛРБ.

Честванията на 120-годишнината от създаване на сдружението започна с провеждането на впечатляваща ловна вечеринка, проведена на 23.02.2018 г. в атракцион „Калоянова крепост“ в присъствието на над 600 членове на сдружението и ще приключи с ловен събор на 22.09.2018 г. в гр. Горна Оряховица – м. „Божур поляна“.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ