Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Петричките ловци и риболовци празнуваха на ловната си вечеринка

ловци петрич

700 ловци, риболовци и техните семейства празнуваха по време на традиционната вечеринка по случай края на ловния сезон. Тържеството се състоя на 2 март в ресторант „Булгари“.

Официални гости на събитието бяха зам.-министърът на земеделието и храните Георги Тошев, председателят на НЛРС-СЛРБ Васил Василев, управителят на фирма „Сокол-БЛРС“ Борислав Бечев, председателят на Контролния съвет Стойчо Гергьовски и главният счетоводител Бойка Костадинова на Националната организация, председателите на ЛРС-Гоце Делчев Валентин Сарандев ЛРС-Благоевград – Иван Василев и на ЛРС-Сандански – Кирил Спаневиков, народният представител Димитър Стойков, директорите на ДГС-Петрич и ДГС-Сандански Николай Канарски и Симеон Ефремов.

ловци петрич

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков поздрави петричките ловци и им пожела здраве и много успехи в дейността им по стопанисването на дивите животни.

ловци петрич

Председателят на НЛРС-СЛРБ инж. Василев сподели, че присъства на една от най-грандиозните вечеринки в страната и пожела много успехи.

ловци петрич
ловци петрич

Бе проведена традиционна ловна томбола с предметни и парични награди, като най-големите бяха ловни оръжия за най-големите късметлии.

ловци петрич

Тържеството продължи до късно вечерта с изпълненията на оркестъра на Тони Стоянов.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ