Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Пламен Цветков е новият председател в ЛРС-Русе

 

На 18.05 се проведе общото отчетно-изборно събрание на ЛРС “Филип Тотю”-Русе. Пламен Цветков от дружинката в с. Пиргово е новият председател. Той заменя на поста досегашния председател Стефан Стефанов.

Избран бе нов 9-членен управителен съвет, а председател на контролния съвет е Асен Каракашев.

За делегати на общото събрание на НЛРС-СЛРБ бяха избрани Пламен Цветков, Николай Христов и Анатоли Казаков.

 

Пламен Цветков пред сп. „Лов и риболов“:

„Основната ни задача е да запазим членския си състав и единството на сдружението. Да няма брожения и конфликти между дружините. Особено важно за нас е да бъдем активен член на Националната организация. Разбира се, ще полагаме постоянни грижи за увеличаване на дивечовите запаси в нашите ловностопански райони.

Предстои ни построяването на ловно стрелбище, което надявам се до края на 2018 г. да бъде готово. Нашите членове много държат на това, много са чувствителни по отношение на доброто отношение и комуникация с ръководството. Изискват, и то с право, да се организират събори, вечеринки, състезания по стрелба и ловна кинология и съм сигурен, че новият управителен съвет ще може да отговори на техните очаквания.

Разбира се, правим сериозна подготовка за тържествено отбелязване на 120-годишнината на ловно–рибарско дружество „Филип Тотю”-Русе.“

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ