140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Плувкаджиите излъчиха националния шампион

     Финалният турнир от първенството ни по риболов на плувка събра този уикенд на Гребния канал в Пловдив всички наши светила в най-атрактивната дисциплина. Отборите с шансове за челната тройка се хвърлиха с особен хъс поради факта, че именно те ще бъдат гръбнака на националния ни отбор, който ще вземе участие в световното първенство в Пловдив през септември.

    На Гребния канал, където ще бъдат състезанията и от най-големия световен форум, стана истинска спортна битка, с множество обрати и промени в класирането. В крайна сметка софийският „Майсторски риболов“ спечели турнира, но големият печеливш се оказа „Колмик“ от Пловдив, събрал най-добър актив от трите състезания, включени във вътрешния шампионат. На второ място се нареди тимът на „Дренан“, а трети е КСР „Янтра“.

    Председателят на Българската федерация по риболовни спортове Георги Михайлов съобщи новината буквално от автомобила си за divoto.bg, а повече подробности и официално класиране на 19-те участващи отбори ще ви предоставим по-късно.

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ