140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Президентът Румен Радев: Възпитавате с примера си идните поколения

Президентът Румен Радев изпрати поздравление до участниците в XIV Национален ловен събор по повод 125-годишнинната от основаването на НЛРС-СЛРБ, който се проведе в местността Кабиюшка кория край Шумен. В него се казва: „ Приемете сърдечните ми поздрави по случай 125-годишнината от основаването на Национално ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Днес всички вие имате много поводи за гордост. Вашето сдружение е най-старата и най-голямата неправителствена организация в страната, създадена изцяло на доброволни начала.

Вече 125 години хуманизъм, добродетелност, дълг и чест са не просто обикновени думи, а традиции и идеали, завещани от вашите предшественици, които следвате убедено и неотклонно. Усилията ви за запазване на екоравновесието, увеличаване на дивеча, съхраняване на местообитанията му, националният детски литературен конкурс и разнообразните инициативи на местните сдружения, са свидетелство за сплотеността и отговорността на общността на ловците и риболовците за настоящето и бъдещето на Отечеството ни.

Вярвам, че и занапред ще продължите да се подкрепяте, задружно и с ентусиазъм ще полагате грижи за природата и биоразнообразието, ще опазвате популацията на дивия свят у нас и ще възпитавате с примера си младите поколения на любов към родната земя.

Скъпи членове на Национално ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“,

На вас и на вашите семейства, приятели, съмишленици и на гостите на Националния ловен събор желая здраве, мир, лично щастие и весело настроение.

Наслука!“

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ