Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Проведе се Национално съвещание на НЛРС-СЛРБ

съвещание нлрс-слрб

Ден преди Общото отчетно събрание на НЛРС-СЛРБ в хотел „Маринела“ в София се проведе национално съвещание на ръководството на Националната организация и ловно-рибарските сдружения от страната. Гост на събитието бе Стефан Спасов, директор на дирекция „Управление на селските райони“ към Министерството на земеделието.

На форума се  дискутираха  бъдещите перспективи за развитие на стопанската дейност в рамките на НЛРС–СЛРБ, възможностите пред ловните сдружения да привличат външни  финансови средства за осъществяването на своите дейности.

съвещание нлрс-слрб

Обсъдена бе инициативата за провеждане на „Детски риболовни училища“ и възможностите за включване на ловно–рибарските сдружения в нея.

На участниците в съвещанието експертният състав на НЛРС-СЛРБ предостави актуална информация относно напредъка на европейските инициативи, свързани с плановете за управление на гургулицата и вълка, едри хищници и др.

съвещание нлрс-слрб

Важен момент е работата по създаване на организация за активно включване на българските ловци в протестната петиция на FACE.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ