140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Проведe се заседание на УС на НЛРС-СЛРБ

На 17 април в хотел „Маринела“ в София  се проведe заседание на Управителния съвет на НЛРС-СЛРБ. Изборът на главен редактор на съюзните медии, който бе първа точка от дневния ред, бе отложен за следващото заседание на Управителния съвет. За тогава се отложи и обсъждането на постъпили становища на ловно-рибарски дружества по проект на промяна на Устава на НЛРС-СЛРБ. Обсъдени бяха изборът на наемател на „Ресторант“ и „Кафе клуб“ на ул. „Христо Белчев“ № 12., както и вземане на решение по уведомително писмо от „Винтидж България“ ООД – нов собственик на фирма „ЕДО София“ ЕООД относно договор за наем  ресторант бул. „Витоша“ № 31-33;

По предложение на Борислав Бечев – управител на „Сокол – БЛРС“ ЕООД, бе приета новата ценова политика на фирмата по дивечопроизводство, както и финансов план за изпълнение на Националната програма за разселване на дивеч през 2019 г.

Утвърдени бяха вътрешни правила относно мерките срещу изпирането на пари.

Прието бе предложението на ЛРД „Сокол 1884“ Велико Търново за домакинство на финала на състезанието по ловна стрелба „Спортинг“ за Купата на НЛРС-СЛРБ през 2019 г.

Взе се решение за предложените от ловно рибарски дружества колеги за удостояването им с почетен знак на НЛРС-СЛРБ и удостояване със званието „Заслужил деятел“.

С почетния знак на НЛРС-СЛРБ, грамота и часовник за спомен бе удостоен членът на УС на НЛРС-СЛРБ и зам.-председател на ЛРС-Бургас Сахак Сахакян по случай неговата 60-годишнината.

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ