Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Регионален ученически конкурс „Аз снимам природата”

Златка МИХАЙЛОВА

„Аз снимам природата” е темата на регионален ученически конкурс за фотография, организиран тази година от РИОСВ-Хасково по повод Международния ден на Земята – 22 април. Конкурсът се провежда за осма година и цели чрез творчеството си децата да изразят позитивното си отношение към природата и нейното опазване.

Поканата на екоинспекцията е отправена към учениците от областите Хасково и Кърджали. Изискването е фотографиите да бъдат съобразени с темата и да показват интересни кътове сред местната природа през четирите сезона на годината: реки, планински местности, природни забележителности, защитени територии, характерни растителни и животински видове.

Компетентно жури ще отличи най-сполучливите творби. Ще бъде присъдена и награда на публиката след онлайн гласуване във Фейсбук страницата за информационно-образователни дейности на РИОСВ- Хасково. Там ще бъде публикуван албум с всички участващи в конкурса фотографии. Гласуването ще продължи до 15 април. Награждаването ще се състои на 20 април.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ