140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Риболовно състезание между сдруженията на Вълчи дол и Добрич

състезание вълчи дол

За пореден път през последните години риболовците от сдружение “ЛРД – Добрич” – гр. Добрич, гостуваха на язовира край с. Брестак, община Вълчи дол.

През септември 2015 г. тук се проведе Десетото издание на ловния събор на сдружение “ЛРД – Добрич” – гр. Добрич. И тогава, както и сега, неговият собственик Димитър Димитров предостави язовира за провеждане на състезанието по улов на риба между представители на ловно-рибарските сдружения в Добрич и Вълчи дол.

състезание вълчи дол

Местното ловно сдружение, ръководено от Николай Христов, председател на Управителния съвет, бе гостоприемен домакин на своите колеги. Времето беше чудесно, а състезанието по улов на риба бе само прелюдия към разговорите и обмяната на опит, която осъществиха ръководствата и членовете на двете сдружения.

Имаше спортна треска, щастливи и разочаровани от улова, грамоти и материални награди за най-добрите, чудесна скара и весело настроение. Ловците и риболовците от двете общини си дадоха дума за следваща среща на територията на община Добричка.

Получи се следното класиране.

МЪЖЕ:

1. Недко Айвазов, Добрич

 2. Петър Апостолов, Вълчи дол

ЖЕНИ:

1. Момка Спасова, Добрич

 2. Светлана Петкова, Вълчи дол

ДЕЦА

 1. Никола Николов, Вълчи дол

 2. Борил Стилиянов, Добрич

състезание вълчи дол

Интерес предизвика участието на Момка Спасова от Добрич при жените и най-вече на 8-годишния ѝ син Борил при децата. Оказа се, че в семейството риболовът е хоби и истинско време за отмора.

Илия Михайлов, председател на УС на сдружението в Добрич и член на УС на  НСЛР-СЛРБ:

” Тук е мястото да благодаря на колегите от сдружението във Вълчи дол и на техния председател Николай Христов, които се представиха като истински домакини във всяко едно отношение. Радвам се, че с тях имаме сключен договор за съвместна работа от 2013 г. и всяка съвместна проява е истински празник и за двете сдружения.”

Николай Мирчев

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ