140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

САЩ -Уникална сватба в приют

Захари и Пи Ви – две ку­чета от породата чихуахуа, обитавали дома на своя стопанин в Северна Каро­лина, САЩ, и се радвали на безгрижен живот. Но техният любим човек внезапно почи­нал и дребосъците се озова­ли в приют.

„Тези кучета осем години са били заедно и не могат да си представят своя живот едно без друго. Между тях има особена връзка, това се вижда с просто око. Те постоянно се прегръщат. И стига само за малко да се разделят, изпадат в паника и отказват да се хранят” – разказала Никол Джонсън, сътрудник в приюта.

Захари и Пи Ви са много различни по своя характер и прекрасно се допълват. Захари е по-общителен, а Пи Ви може да бъде много срамежлива и не бърза да се доверява на хората. Тя цени своето лично пространство и се чувства в безопасност само редом със Захари.

Наблюдавайки трогател­ните отношения на двете влюбени кучета, служители­те в приюта разбрали, че в никакъв случай не бива да ги разделят и решили да ги оженят, за да си намерят нов стопанин заедно. За жениха намерили малък смокинг и папийонка, а невестата обле­кли в елегантна рокля с цвят на чаена роза. На сватбена­та церемония присъствали само най-близките.

И сега, когато кучетата са официално женени, те меч­таят само да си намерят нов дом и любящо семейство, къ­дето ще бъдат щастливи до края на дните си.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ