140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Шумен – Задържаха ловци, простреляли кошута

Шумен, Георги Ников

Трима ловци от шуменското село Струйно са задържани заради открита простреляна кошута край съседното село Белокопитово,съобщиха от пресцентъра на МВР в Шумен.

Задържането е станало след подаден сигнал снощи към 21.20 часа.Граждани са съобщили,че в района на селото са забелязани лица със съмнително поведение,които са предвижват с лек автомобил “Опел”.Изпратен на място полицейски екип открил в района простреляната кошута.

По време на следствените действия полицаите са установили собственика на лекия автомобил – 27-годишния И.И.от село Струйно.Той и още двама негови съселяни – 47-годишният И.И. и 51-годишният И.Х са задържани,а от домовете им са иззети три законно притежавани ловни пушки и 17 броя боеприпаси.

Тримата са членове на ловната дружинка Белокопитово – Струйно,която е към Ловно рибарското сдружение “Сокол” в Шумен,уточни заместник председателят Харизан Харизанов.

Ловците са отстреляли кошутата до язовира край село Белокопитово,а хора са ги видели и влезли в пререкания с тях,след което са заснели номера на колата.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ