140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Силна игра на „Майсторите“ и спечелени купи в Унгария

купи майсторите

Второ място за отбора на „Майсторски риболов“ и инди­видуална победа на Аркади Райчин – това е равносметка­та от участието им в престиж­ния международен турнир по риболов на плувка Walterland Masters в Унгария. На водоема край град Сегед са се състеза­вали 43 отбора от 17 държави с всички големи светила в тази дисциплина. „Майсторите“ дори са водели в класирането след първия ден, но в зрелищ­на битка са били изпреварени само с 2 точки от „Tubertini – Maros Mix“, съставен от чети­рима световни шампиони.

В турнира са взели участие и други наши отбори: „Вид­ракс“, „Дайджест логистик“ и „Гарболино“, но те са по-назад в класирането.

купи майсторите

„Майсторите“ са заложили на интензивен улов на ша­рани на царевица и това им е донесло големия успех. Да уточним, че в състава им е присъствал Румен Витков, най-добрият риболовец на шарани у нас, който е изготвил и отборната тактика.

Водачът и капитан на отбо­ра на „Майсторски риболов“ Ивайло Христов не скри задо­волството си от грандиозния успех и специално за „Рибар“ сподели:

купи майсторите

„Гордея се с моите момчета. Имаме отличен отбор, много сработен, отговорен и дисцип­линиран. Ние за тези три дни нямахме никакво предимство в жребия: тапи, полутапи или места около кулите. Хвър­лихме се в спортната битка с много жар, но и с чудесно подготвена отборна тактика, която даде резултат. Чест и уважение на Аркади – това момче работи като машина, познавам го добре, а и на мен ми взе акъла. Завърши със­тезанието с рекорден улов в турнира: 63 кг риба! Благода­ря на всички приятели, които не спряха да ни подкрепят по време на цялото състезание! Ще помним дълго и награжда­ването – приятно е да ти стис­нат ръцете такива светила в състезателния риболов. Ние спечелихме страхотен авто­ритет“.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ