140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Станка Димитрова отдаде 50 години на ловното движение в ЛРС-Хасково

станка димитрова

С рекорден трудов стаж в Ловно-рибарското сдружение в Хасково Станка Димитрова предаде щафетата като счетоводител на нова служителка. За тържественото и изпращане се събра целият управителен съвет на организацията, на която тя остана вярна цели 50 години.

станка димитрова

Всички ловци в Хасково, а и в региона, познават и уважават Станка Димитрова като прецизен счетоводител, който е наясно с всяка стотинка в бюджета. Нейната завидна точност и  взискателност несъмнено е допринесла за финансовата устойчивост, с която  сдружението може да се похвали и днес. През месец май тя получи награда от НЛРС-СЛРБ   за принос в развитието на ловно движение.

 „Така се стече животът ми, че работих толкова дълго време в сдружението – казва Станка Димитрова, която си спомня си времената, когато Хасково бе център на окръжната структура на ловците, обединяваща 6 дружества. –  Работила съм със седем председатели, винаги бяхме великолепен колектив, част от формулата на успеха във всяка дейност.”

„Винаги ще бъдеш част от сдружението, категоричен бе председателят на ЛРС-Хасково Желязко Живаков, който не спести думи на благодарност  и поднесе цветя и подаръци  от името на управителния съвет.

станка димитрова

Председателите на дружинките, щатните служители на сдружението и неговият знаменосец – всички аплодираха отличната и всеотдайна служителка, работила неуморно за каузата на организираното ловно движение в хасковския край.

Пожелаха и здраве и спокойствие, а  за довиждане, с отговорността на добрия стопанин,  тя заръча: да харчите разумно.

Златка Михайлова

Снимки Янко Найденов

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ