140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Своята 20-годишнина отбеляза ЛРС–Казанка

годишнина казанка

На 18 юни в центъра на китното село Казанка ловците и риболовците от “Ловно-рибарско сдружение Казанка‘‘ празнуваха своя 20-годишен юбилей.

Председателят на сдружението Таньо Михайлов под звуците на химна на ловците  откри тържеството, приветства ловци и гости с добре дошли с пожелания за здраве, сплотеност както в лова, така и в ловно стопанските мероприятия, с грижа за  дивеча и природата и с кратка история за създаването на сдружението.

годишнина казанка

С тържествен водосвет бяха осветени знамената на  сдружението и  ловните дружинки.

Поздравление към ловците за празника поднесе и почетния председател и създател на сдружението проф. Николай Михайлов.

 С пламенна реч и кметът на селото Ели Михайлова поздрави ловците с празника.

годишнина казанка

Гости на юбилея бяха Стефан Димитров, член на УС на НЛРС СЛРБ и председател на ЛРС-Стара Загора, Кристиян Колев, зам. директор на Регионална дирекция на горите, Иван Чергеланов, директор на Държавно горско стопанство-Стара Загора, председатели на ловни  сдружения и дружинки, съседни на ЛРС-Казанка, които също поздравиха ловците с празника и поднесоха подаръци.

годишнина казанка

От името на председателя на НЛРС –СЛРБ Васил Василев и Управителния съвет  Стефан Димитров връчи на почетния председател Николай Михайлов, на председателя Таньо Михайлов и други изявени членове на сдружението грамоти за заслуги към ловното дело и Националната организация.

Празникът продължи с много настроение под звуците на хубавата българска музика на двете изпълнителки Ива и Велислава Костадинови, звучаха родопски гайди, тракийска музика и хора.

годишнина казанка

ЛРС-Казанка е създадено 2002 година с първи председател, а сега почетен председател на Управителния съвет проф.д.ик.н.инж.Николай Михайлов. Към момента в сдружението членуват 135 ловци в четири ловни дружинки – ЛРД-Казанка, ЛРД-Сладък кладенец, ЛРД-Пъстрово, ЛРД-Сърневец, които стопанисват 10 502,20 ха ловна площ.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ