140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Тамаш Маргеску слиза от поста на изпълнителен директор на CIC

маргеску

Дългогодишният изпълнителен директор на Международния съвет по лова и опазването на дивеча (CIC) Тамаш Маргеску обяви, че се оттегля от поста поради навършване на пенсионна възраст.

маргеску
Тамаш Маргеску

Това се случи по време на 68-мата Генерална асамблея на CIC, която се провежда в Рига. Той ще бъде заменен на поста от Себастиян Уинклер, който е доказан лидер в екологичната политика и дипломацията, със силен опит в икономиката на околната среда, мобилизирането на ресурси и иновативното финансиране. Той е работил за Международния съюз за защита на природата и природните ресурси IUCN и Организацията на обединените нации ООН. 

маргеску
Себастоям Уинклер

Зам.-изпълнителният директор Марк Райън също напусна организацията поради лични причини и ще бъде заменен на поста от австриеца Арно Уимпфен, който е магистър по горско стопанство и магистър по международен мениджмънт от United Business Institute, Брюксел. До момента той подпомагаше маркетинговите дейности на Международния съвет за опазване на дивеча и дивата природа (CIC).

маргеску
Арно Уимпфен

Президентът на CIC Филип Хамър благодари за добрата работа на Маргеску и Райън, като пожела успех на новия тандем в лицето на Уинклер и Уимпфен.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ