140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Танев и Кадурин играят ловджии в нов сериал на bTV

Дегизиран с камуфлажна жилетка, патрондаш и ножове в търсене на компанията на прасе – такъв ще видим Георги Кадурин наесен в нов сериал, саморекламира се bTV.

След като заглади ревера на шеф на мол в „Стъклен дом” и очарова с комедийния си талант като директор на гимназия в „Революция Z” актьорът се завръща в прайм тайма на bTV като ловджия, а негов другар по оръжие и чашка ще бъде Валентин Танев.

Грухтящата мишена, за която вече споменахме, носи поетичното име Цоцко.

„Ролята на прасето ще бъде единствената драматична, защото ще играе жертвата. Ангажиментът му ще приключи през зимата, а до тогава целия екип ще полага грижи за него и диетата му”, сподели Кадурин.

Танев пък издаде, че животното вече е вдъхновило вътрешен конкурс за заглавие на сериала, който е адаптация на хърватския „Каквото и да струва”. Предложенята на Кадурин и Танев били “Цоцко в очакване” или “Дългият път на Цоцко към Коледа”.

Клапата на поредицата щракна преди две седмици в столична болница, а съвсем скоро историята за сблъсъка между селото и града като манталитет ще се развихри в Аржентина, Испания и Турция.

С режисурата на пилотния епизод се зае Тодор Чапкънов, а сред имената в каста са още Койна Русева, Антоний Аргиров и Орлин Павлов.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ