140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Традиционно състезание по ловна стрелба в ЛРС-Кубрат

състезание кубрат

На 6 август СЛРД “Сокол”- гр. Кубрат организира традиционното състезание по ловна стрелба в дисциплината “Скийт”между представители на всичките 18 ловни дружинки от състава на сдружението.
Тази година мероприятието се проведе след успешното приключване на курса за кандидат-ловци и една седмица преди старта на новия ловен сезон.

състезание кубрат


Проведе се инструктаж от ловният специалист Даниел Великов,който разясни правилата и реда на състезанието.То протече групово и индивидуално. Надпреварата беше много оспорвана.

състезание кубрат

Победители в отборното класиране станаха представителите на ЛРД-Горичево – Ахмед Ахмед и Кенан Адилов, след прострелване втори се класираха състезателите на ЛРД-Бисерци –  Дениз Рафиев и Рейхан Хюсеинов, а трето място зае отборът на ЛРД-Тетово с представители Боян Григиров и Калоян Савчев.
В индивидуалната надпревара на първо място се класира Ахмед Ахмед от ЛРД-Горичево. Втори, но след прострелване, е неговият съотборник Кенан Адилов, а трети беше Росен Попов от ЛРД-Кубрат.
Стрелбата при ветераните се оказа също оспорвана – тук победи Валентин Пеев от ЛРД-Медовене, следван от Слави Кирилов от ЛРД-Кубрат, а трети се класира Мюрсял Мюрсял от ЛРД-Бисерци.

състезание кубрат


При дамите първо място спечели Мария Баева от ЛРД-Савин, следвана от Елица Митева, която е представител на ЛРД-Юпер, а трето място зае Ромина Първанова.
След края на надпреварата победителите бяха наградени с купи, медали и предметни награди от председателя на СЛРД”Сокол”- Кубрат Атанас Попов, който пожела на всички ловци безопасни ловни излети и слука през новия ловен сезон.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ