140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Участвайте в новия фотоконкурс „Снимай гората“

Фотоконкурс под надслов „Снимай гората“ започна на Фейсбук страницата „За гората“ (www.facebook.com/zagorata), съобщава на сайта си Северноцентралното държавно предприятие.

В конкурса могат да участват както любители, така и професионалисти, като няма ограничение в техниката на снимане, броя на фотографиите и използваните изразни средства.

Според регламента може да бъде уловена както природата, така и интересен факт или история, свързана с българските гори – стари дървета, животински или растителни видове, горски служител в работна обстановка, как гората се възобновява и т.н.

Специално жури ще подбере 20-те най-добри фотографии. В началото на октомври те ще бъдат показани в специална експозиция в столичната VIVACOM Art Hall, а и ще бъдат представени и в социалната мрежа.

Посетителите на Фейсбук страницата „За гората“ пък ще гласуват, за да изберат 12 от представените кадри, които ще бъдат наградени и издадени в календар за 2017 г. Всеки желаещ може да участва, като посети любимо място в българската гора и улови красотите й в снимка.

Авторът трябва да покаже снимката си, като я публикува в страницата „За гората“, или я изпрати там като съобщение.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ