140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

В Кубрат дамите отстояват позиции

Георги Ников

В традиционните състезания по спортна стрелба в дисциплината “Скийт”  на Ловнорибарското сдружение “Сокол” в град Кубрат участваха  представители на всичките ловни дружинки от района.

Състезанието премина много оспорвано,което показва,че ловците са готови за първите излети на новия ловен сезон,направихме им инструктаж,в който изтъкнахме,че най-важното е безопасността,каза ловният специалист на сдружението Даниел Великов.

Първото място в индивидуалното класиране зае Николай Кулев от дружинката в село Савин,следван от съотборника си Ивайло Терзиев и от Орхан Караманов от дружинката в Глоджево едно.

Отборната купа завоюваха ловците от село Савин.

Сред дамите първа стана Мая Иванова от село Савин пред Галена Здравкова и Хафизе Билялова.За втора поредна година се провежда и надпревара за ветераните ловци,където победи Мюзекя Пехливанов.

Председателят на ЛРС”Сокол” в град Кубрат Георги Русев награди победителите с грамоти,медали и предметни награди.Той поздрави най-точните в стрелбата и пожела добра слука през новия ловен сезон на всички ловци от района.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ