Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Вечеринка 2024 в ЛРС–Плевен – Традицията продължава

вечеринка плевен

Близо век вече ще направи традицията за провеждане на ловна вечеринка в ЛРС-Плевен. Тя се провежда всеки първи петък от месец февруари. И тази година условията бяха спазени, като близо 400 ловци и риболовци и техните семейства изпълниха залите на един от големите ресторанти в центъра на града.

Председателят на Управителния съвет на сдружението Валентин Георгиев откри събитието. Той поздрави всички с „Добре дошли“ и като им пожела здраве и късмет даде начало на вечеринката. Много здраве, успех и наслука на всички присъстващи пожела и кметът на община Плевен д-р Валентин Христов.

Официални гости на мероприятието бяха и началникът на плевенския гарнизон и началник на ВВВУ „Георги Бенковски“ в град Долна Митрополия – бригаден генерал инж. Юлиян Радойски, директорът на ОДМВР Плевен – старши комисар Живко Ламбов, Директорът на РДГ Ловеч – инж. Петър Петров и председателят на УС на СЛРД Долна Митрополия – доц. д-р инж. Валери Ангелов.

вечеринка плевен

Ресторантът бе запълнен до краен предел. За всяка ловно-рибарска дружина бяха обособени отделни места.

На богата томбола с 2000 билети се разиграха над 300 различни предмети, ловни принадлежности и дивеч. По-късно на лотариен принцип бяха изтеглени няколко номера на билети, като бяха раздадени допълнително парична награда от 300 лева и други по-сериозни предметни награди.

Атракция на вечерта бе голямата награда – ловно оръжие (гладкоцевна пушка – полуавтомат). Късметът да получи ловното оръжие бе на ловеца от ЛРД-Бръшляница Христо Цветанов.

През цялото време за доброто настроение на участниците във вечеринката се грижеше ди джей. Дансингът бе препълнен и нямаше място къде да се поберат всички желаещи. До последно играещите нямаха умора. Председателят на сдружението и съпругата му първи откриха танците.

В танци, хора и ръченици веселието продължи до малките часове на следващия ден.

Валери Ангелов

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ