140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Вечеринка в ЛРС-Карлово – СПЕЧЕЛЕНОТО ОТ ТЪРГА ДАРИХА НА ДОМ ЗА СИРАЦИ

На 2 февруари 2019 г. в ресторант „Ловен парк“ в гр. Кар­лово се проведе традиционната ловна вечеринка на карлов­ското сдружение, която се очаква всяка година с нетърпение от ловците, техните близки и приятели. В ловно-рибарското сдружение членуват 1240 ловци, разпределени в 21 дружини, много от тях участваха в празника.

Официални гости на тържеството бяха председателят на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев, изпълнителният директор на ИАГ инж. Мирослав Джупаров, председателят на Общин­ския съвет в Карлово Теодор Шойлеков; кметът на община Сопот Деян Дойнов, директорът на ДГС-Карлово инж. Златю Кличев, главният експерт в РДГ-Пловдив инж. Димитър Же­кин, директорът на ДЛС-Чекерица инж. Огнян Христов и др.

Председателят на сдружението инж. Иван Стоенчев поз­драви всички присъстващи ловци с добрите успехи през изминалия ловен сезон 2018/2019 и изказа благодарност и задоволство от липсата на инциденти по време на лов. Почетни грамоти за най-добър отстрел бяха връчени на председателите на дружини Христо Даново и Розино, тъй като и двете са с равен резултат – по 47 бр. отстреляни диви свине. С много смях и закачки беше разрешен спорът за най-голяма отстреляна дива свиня между дружини Иганово и Слатина, резултатът бе в полза на дружи­на Иганово.

Разиграната томбола с много предметни награди предизви­ка интерес сред присъстващите, но емоциите бяха повече за традиционния търг с наддаване, на който се разиграха торта, фазан и дива свиня. Бурни аплодисменти предизвика дружи­на Карлово, която дари спечеленото от търга на дом за деца в неравностойно положение.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество “Карлово” – гр. Карлово
Пощ. код: 4300
Телефон: 9-48-47
Мобилен: 0886 320 360

Реклама

ЛОГО - СЛРБ