140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Вечеринка в ЛРС-Каспичан – Кметски награди за ловците

Георги НИКОВ

Съпричастни на празника станаха главният секретар на НЛРС-СЛРБ Даниел Тошков, кметът на община Каспичан Миле­на Недева, председателката на общинския съвет Анелия Анге­лова, кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб, който е и председател на ЛРС „Глиган“, директорът на ДГС-Нови пазар инж. Павлинка Хинева, тук бяха и представители на ЛРС в Шумен и Нови пазар.

Откривайки вечеринката, председателят на ЛРС-Каспичан Руси Русев поздрави участниците и им пожела веселие до на­сита. Той сподели, че изминалият сезон е успешен, но най-ва­жното, че няма нарушения по време на излетите и нещастни случаи, както и не са регистрирани заболявания по дивеча. Кметът на община Каспичан Милена Недева, ловец в ЛРД-Кюлевча, се обърна към празнуващите с топли думи и изтъкна, че ловът като хоби носи много емоции. По традиция вече няколко години Недева връчва на вечеринките лични парични награди, сега 8 души получиха по 50 лева за принос в ловния живот на сдружението. Това са ловци­те Андрей Димитров и Анелин Савчев от Кюлевча, Диан Драгнев и Божил Божилов от Марково, Галин Първанов и Фаик Мустафов от с. Каспичан, Атанас Димитров и Веселин Благоев от Могила.

Четирима души заслужиха и отличието плакет на сдружението и грамота, както и юбилйна награда за спомен за навършилите 80 години. Това са 86-годишният Драгия Бойчев, д-р Крум Зидаров от ЛРД-Кюлевча и Троян Халачев и Илия Янкулов от ЛРД-Марково.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Сдружение на ловците и риболовците ”Балкан – 2001” – гр. Каспичан
Пощ. код: 9930
Мобилен: 0898 835 148

Реклама

ЛОГО - СЛРБ