140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Всеки брой на съюзните издания носи нещо интересно

Разбирането, че е по възможностите на всички ловци и риболовци да се  абонират за вестник “Наслука” и списание “Лов и риболов” е дълбоко невярно. Истината е, че възможностите им са различни. Една голяма част от тях са на пенсионна възраст или са просто с ниски доходи. Такива са реалностите в това време.

В разговорите с членовете на нашето сдружение  “ЛРД – Добрич” град Добрич, винаги сме стигали до мнението, че съюзните издания са интересни и потребни, но абонаментът за тях трябва да се определя от личния избор и решение.

От много години съм абонат и постоянно с нетърпение очаквам всеки брой на вестника и списанието, за да ги прочета от началната страница до крайната. Винаги съм казвал, че съдържанието на двете издания е разнообразно и полезно. Ще продължа да препоръчвам още по-застъпено да бъде отразяването на живота в ловно-рибарските дружинки. В тях членуват интересни хора, случват се и събития, които заслужават да бъдат отразени.

Новите ловци също могат да предизвикат внимание. Нали те са хората,  които ще продължат вековните традиции на организираното ловнорибарско движение.

Сайтът “Дивото” е все още твърде млад,но вече има своите фенове в нашето сдружение. Освен общата информация, която предлага, той дава възможност на всеки да надникне в живота на ловно рибарските сдружения от цялата страна.

Сигурен съм, че скоро възможността на сайта ще стане още по-голяма. Ние сме амбицирани да качим на него историята на ловнорибарското движение в Добричко, която излезе от печат във връзка със 115-годишнината от началото на дейността ни, а през 2017 година ни предстои да отбележим и 120-та годишнина.

Записа Георги Ников

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ