Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Започва записването на турнира „Св. Хуберт” за Купата на НЛРС-СЛРБ

Купата на НЛРС-СЛРБ

На 23 септември ще бъде даден стартът на последното състезание за тази година от спортния календар на Националната организация, а имено дългоочаквания турнир за ловци и кучета работещи със стойка по правилата на Св. Хуберт за Купата на НЛРС-СЛРБ.

Турнирът започва в Пазарджик и Разград, като двете зони ще са в събота на 23 септември, в неделя на 24.09. домакин е ЛРС-Ямбол, а последната зона е на 30.09 в Монтана.

Финалът за Купата на НЛРС-СЛРБ ще е на 07.10.2023 г. край Велико Търново.

Всеки участник трябва да предостави в деня на съответния турнир заверен ловен билет и членска карта за 2023 г. от ловно-рибарско сдружение, което е член на НЛРС-СЛРБ, редовни документи за носене и употреба на ловно оръжие, контролен талон за регистрация на ловното си куче в ловното сдружение, на което е член,  заверен ветеринарен паспорт за кучето, с което ще участва, като в него трябва да са отразени извършените ваксинации и обезпаразитявания и задължително от тази година РОДОСЛОВИЕ на кучето, с което ще се състезава. Тези документи трябва да се предоставят при регистрацията преди турнира и при поискване от съдиите.

Вижте новостите в регламента ТУК

Таксата за участие в регионалните фази на турнира е 50 лв. на състезател. На финалната фаза не се заплаща такса за участие. Ето и подробности:

 • зона Югозапад – на 23. 09. 2023 г. в Пазарджик – участват ловци, членуващи в сдруженията от областите София, София-област, Пазарджик, Перник, Кюстендил, Благоевград и Смолян. Сборен пункт центъра на село Огняново (Пазарджик), там ще се извърши техническата конференция от 07.30 ч. Съдийски състав:Петър Радев, Димчо Начев, Истилян Маринков

За повече информация телефон 0888703790 – Любомир Стефанов, за записване e-mail: lubo_stefanov@abv.bg

 • зона Североизток – на 23.09. 2023 г. в Разград –  участват ловци, членуващи в сдруженията от областите Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Търговище, Силистра, Шумен, Варна и Добрич. Сборен пункт центъра на село Чудомир, община Лозница – там ще се извърши техническата конференция от 07.30 ч.

За повече информация телефон 0888703790 – Любомир Стефанов, за записване e-mail: lubo_stefanov@abv.bg

 • зона Югоизток –  на 24.09. 2023 г. в Ямбол – участват ловци, членуващи в сдруженията от областите Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали. Сборен пункт под връх Бакаджик – там ще се извърши техническата конференция от 07.30 ч. Съдийски състав: Милен Тодоров, Божидар Николов, Петър Радев.

За повече информация телефон 0888703790 – Любомир Стефанов, за записване e-mail: lubo_stefanov@abv.bg

 • – на 30.09. 2023 г. в Монтана – участват ловци, членуващи в сдруженията от областите Ловеч, Плевен, Видин, Враца и Монтана. Сборен пункт центъра на село Ерден – там ще се извърши техническата конференция от 07.30 ч.. Съдийски състав: Димчо Начев, Любомир Катронски, Евтим Лозанов. 

За повече информация телефон 0888703790 – Любомир Стефанов, за записване e-mai:l lubo_stefanov@abv.bg

 • ФИНАЛ – на 07. 10. 2023 г., като домакин е ЛРС-Велико Търново.

Сборният пункт ще бъде в центъра на с. Ново село на стрелбището на ловно-рибарското сдружение. За повече информация телефон 0888703790 – Любомир Стефанов.

Съдийски състав: Петър Радев, Александър Георгиев, Любомир Катронски, Истилян Маринков, Иван Маринов, Зорница Николова, Димчо Начев, Милен Тодоров

Купата на НЛРС-СЛРБ

От всяка зона ще се класират първите 3 отбора и първите 6 в индивидуалната надпревара, като класиралите се в отборното ще освобождават място в индивидуалното класиране.

А ето какво очаква всички участници в турнира „Св. Хуберт“ за Купата на НЛРС-СЛРБ през 2023 г.

Награден фонд — купите, медалите, грамотите и материалните награди за участниците, класирали се на призовите места на финала, се осигуряват от НЛРС-СЛРБ. Участниците заели призовите места на зоните и финала ще получат следните материални награди:

Индивидуални награди в зоналните турнири:

 1. място – медал, грамота, ваучер от Chameleon Hunting за 200 лв., абонамент за в. „Наслука“
 2. място – медал, грамота, ваучер от Chameleon Hunting за 150 лв., абонамент за в. „Наслука“
 3. място – медал, грамота, ваучер от Chameleon Hunting за 100 лв., абонамент за в. „Наслука“.

Отборни награди: зонални състезания

 1. място – медали, грамоти
 2. място – медали, грамоти
 3. място – медали, грамоти

Индивидуални награди ФИНАЛ

 1. място – КУПА, грамота, ваучер от Chameleon Hunting за 600 лв., абонамент за Списание „Лов и риболов“, GPS за следене на кучета от Loren networks, награда от TRABALDO, предоставена от Nordikpredatorbg.com.
 • място – медал, грамота, ваучер от Chameleon Hunting за 500 лв., абонамент за сп. „Лов и риболов“, награда от TRABALDO, предоставена от Nordikpredatorbg.com.
 • място – медал, грамота, ваучер от Chameleon Hunting за 400 лв., абонамент за сп. „Лов и риболов“, награда от TRABALDO, предоставена от Nordikpredatorbg.com.

Отборни награди ФИНАЛ:

 1. място – Купа, медали, грамоти, абонамент сп. „Лов и риболов“ и 100 бр. птици за разселване
 2. място – Купа, медали, грамоти, абонамент сп. „Лов и риболов“ и 70 бр. птици за разселване
 3. място – Купа, медали, грамоти, абонамент сп. „Лов и риболов“ и 50 бр. птици за разселване

На томбола всички класирани на финалната фаза на турнира „Св. Хуберт“ за Купата на НЛРС-СЛРБ ще имат възможност да спечелят една от следните награди:

 • Томбола за гладкоцевна ловна пушка, предоставена отZARIMEX
 • Томбола за Куфар за оръжие или муниции, предоставен отNANUK
 • Томбола за ваучер на стойност 899 евро, предоставен отATN

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ